Vuxenleksaker för mänDet finns mängder av olika sexleksaker som är utformade speciellt för män, som kan användas både tillsammans med partner eller för att tillfredsställa sig själv. Leksakerna kan hjälpa dig att få en mer njutningsfull sexupplevelse och det finns även redskap som kan hjälpa till att öka uthålligheten eller få en starkare erektion. Det kan verka svårt att hitta rätt i djungeln av lösvaginor, analpluggar och penisringar, men oroa dig inte! Vi hjälper dig att hitta rätt leksak för en skönare upplevelse för just dig!

Onaniprodukter

Oavsett om man har en partner eller inte kan man ibland föredra att njuta av intima stunder med sig själv. Det finns mängder av olika spännande leksaker utformade för precis detta. Många moderna onaniprodukter ger en äkta känsla av en vagina, mun eller anus. Du kan välja mellan allt från en liten pocket pussy som ryms i handen, till sexdockor med kvinnliga former.

Pocket pussy

En pocket pussy, eller lösvagina som det heter på svenska, är en liten sak som ryms i handen. Leksaken är ofta utformad för att se ut och kännas som den äkta varan. Tänk dock på att den inte blir våt, som en riktigt vagina, utan man behöver använda glidmedel för att det ska kännas så äkta som möjligt. De flesta leksaker fungerar bäst med ett vattenbaserat glidmedel för en riktig härlig upplevelse. Många tycker dessutom att en lösvagina fungerar utmärkt för att träna upp sig för att förbättra uthålligheten.

Sexdockor

För dig som inte nöjer dig med en mindre leksak att hålla i handen finns det större modeller med kroppsliga former. Vill du att din onaniupplevelse ska kännas så äkta som möjligt? Då kan du prova att använda en hel sexdocka, eller en realistisk lösrumpa eller vagina med kvinnliga kurvor. Dessa onanileksaker är ofta framställda av ett högkvalitativt material som får upplevelsen att kännas väldigt naturtrogen, vilket även är visuellt stimulerande. Dockorna är utformade för att se ut som en kvinno- eller manskropp, eller kan även bestå av endast delar av kroppen. Du kan välja mellan allt från en uppblåsbar plastdocka till en mer realistisk modell med sexiga kurvor. De mer avancerade modellerna har även en medföljande vibrator som kan appliceras i öppningarna för en extra behaglig intim stund. Spara inte på glidmedlet när du tränger in i de tighta öppningarna.

Penisvibratorer

Visste du att det finns vibratorer för män? Man sticker helt enkelt in sin penis och njuter av de sköna vibrationerna. En penisvibrator kan även vara till stor hjälp om man lider av erektionsproblem, eftersom den kan användas i slakt tillstånd. Vibrationerna kan hjälpa dig att värma upp före intimitet med en partner.

Blowjob simulatorer

Njuter du allra mest av att ett riktigt bra blowjob? Då kan du prova en enhet som är utformad speciellt för att stimulera dig på samma sätt som en avsugning. Dessa leksaker finns i olika modeller. Vissa av dem är väldigt diskreta, medan andra har en realistisk mun. Det finns även avancerade modeller som ser ut som ett riktigt ansikte, som kan fästas på en yta med en sugpropp, så att den hålls på plats medan du njuter av känslan av att sticka den djupt ner i halsen.

Penisringar

En penisring är perfekt för att krydda till sexlivet med din partner, men kan även användas på egenhand. En penisring kan hjälpa dig att få en kraftigare erektion som varar längre genom att hämma blodflödet, så att blodet hålls i din penis längre. Penisringar finns i olika storlekar och kan appliceras medan man har erektion eller i förväg. Välj en penisring som sitter tight, men det ska inte göra ont eller kännas obehagligt. Det finns två olika typer av penisringar – flexibla och justerbara. Flexibla ringar är gjord av ett töjbart material medan de justerbara kan spännas åt som ett lasso. Den sistnämnda kan anpassas till alla storlekar och passar därför utmärkt för en penis som är större eller mindre än genomsnittet.

 Med en penisring kan du förlänga uthålligheten. Det finns även modeller som fästs runt testiklarna som kan hjälpa till att kontrollerna utlösningen ytterligare. Om du använder ringen tillsammans med en partner kan du prova en modell med en vibrator som stimulerar klitoris på samma gång och ger sköna vibrationer till er båda.

 

Större penis

Det finns vissa metoder och leksaker som kan användas för att få en fylligare penis, tillfälligt eller permanent;

Permanent

Många män drömmer om att ha en lite större penis, men visste du att det faktiskt går att töja ut sin penis naturligt? Genom att använda en avancerad penisförlängare regelbundet och långsiktigt kan man öka längden med ett dragningssystem, som leder till att nya celler bildas och man får ett permanent resultat.

Tillfälligt

Om du nöjer dig med att ha en fylligare effekt vid speciella tillfällen, finns det olika leksaker som är utformade precis för detta ändamål. En penispump fungerar genom att bilda ett vakuum som ökar blodtillförseln till lemmen och får den att svälla upp. Detta kan ge en skön känsla både för dig själv och öka njutningen för din partner.

Det finns även så kallade penis sleeves, eller penisöverdrag, som man kan trä på sin penis för att tillfälligt göra den längre, tjockare och hårdare. Dessa sleeves är ofta gjorda av ett töjbart material som silikon, för att passa flera olika storlekar. Vissa modeller har dessutom en inbyggd vibrator för extra stimulans eller klämmer åt lite för att kunna förlänga uthålligheten, ungefär som en penisring.

Anala leksaker

Det finns mycket nerver i och omkring anus, som kan stimuleras för en skön och kittlande känsla. Dessutom sägs den ”manliga g-punkten” finnas i detta område! Denna erogena zon är egentligen mannens prostata, som sitter ungefär 4-7 centimeter in i ändtarmen. Området ligger vid ändtarmens framvägg, bakom pungen. Analstimulering kan hjälpa dig att få en kraftfullare orgasm och vissa män säger att de kan få orgasm endast genom att stimulera detta område, utan att vidröra penis. Många sexleksaker är utformade för att komma åt denna zon.

Analstimulering kan vara en skön upplevelse i samband med onani, samlag eller under förspelet. Innan du börjar experimentera med anala lekar bör du komma ihåg två saker. Var noga med hygienen och spara inte på glidmedlet. På välsorterade sexbutiker kan du hitta produkter som är utformade för att göra anala sexupplevelser bekvämare. Det finns speciella glidmedel och produkter som är till för rengöring av området. Med en douche-flaska kan man rengöra det anala området med vatten före analsex. Man sprutar in vatten med en liten pump och låter det rinna ut.

När du är förberedd är det bara att plocka fram leksakerna. Det finns olika modeller som passar både nybörjare och erfarna. Till de vanligaste hör:

Analpluggar

En analplugg, eller buttplug som de heter på engelska, kan föras in för extra stimulering i området. De finns i olika storlekar och har alltid en så kallad stopper i änden, så att de inte fastnar. De kan vara framställda av allt från mjukt silikon till hårt glas, som kan värmas upp eller kylas ner för en spännande effekt. Vi rekommenderar att du börjar med en liten och mjuk modell om du är ovan.

Analdildo

Om du redan har experimenterat lite med analpluggar och är redo för en större variant finns det dildos som är utformade speciellt för män. Även om man kan använda vilken dildo som helst, är dildos för män ofta anatomiskt formade för att stimulera prostata.

Analkedjor eller kulor

Analkulor kallas även analkedjor, eftersom de oftast består av en kedja med flera kulor, som ger en skön kittlande känsla. Det finns ofta en ring i änden, så att det är lätt att ta ut kulorna. Kom ihåg att använda glidmedel då du för in dem, eftersom kroppen inte producerar naturligt glid där bak, samt att rengöra dem ordentligt efter varje användning.

Analvibratorer

En analvibrator ser ofta ut som en buttplug eller en analdildo – men den vibrerar! Även denna leksak kan användas för en extra härlig tillfredsställelse solo eller med en partner. Eftersom en av de mest erogena zonerna på mannens kropp finns inne i anus kan en analvibrator ta ditt sexliv till nya höjder. De finns både i små storlekar för nybörjare och större storlekar som är formade för att komma åt den så kallade p-punkten för ett skönt tryck, för den lite mer erfarne. Det finns enkla modeller med endast en vibrationsnivå och mer avancerade modeller med olika nivåer för den som vill prova sig fram. Om du ska använda vibratorn tillsammans med en partner kan du välja en fjärrstyrd produkt, så att din partner kan kontrollera vibrationerna.

Prostatastimulator

En prostatastimulator kan även kallas prostatavibrator eller prostatastav. Denna leksak påminner om en vanlig analvibrator, men är utformad speciellt för att massera p-punkten. P-punkten är den manliga motsvarigheten till kvinnans g-punkt, även känd som prostata. En prostatastimulator kan se ut som en dildo med böjd topp eller vara u-formad, för att stimulera området med vibrationer från både utsidan och insidan på samma gång. Även denna leksak finns i olika storlekar och former. Det finns även vattentäta och fjärrstyrda modeller.

Oavsett vilken leksak du väljer ska du tänka på att prova dig fram försiktigt och ta hjälp av glidmedel och rengöra dina leksaker efter varje användning.