Sexleksakerna som du bara måste prova på

0
725

Att välja den där perfekta sexleksaken är inte alltid det enklaste. Då efterfrågan är stor ser utbudet nästintill gränslöst ut, och med så många leksaker att välja mellan: var ska du egentligen börja? Oroa dig dock inte, för vi ska hjälpa dig på traven. I den här artikeln kommer vi att lyfta fram högkvalitativa sexleksaker som uppskattas av svenskar landet över.

När du väl har fått lite inspiration nedan kan du även ta en tur över till Mshop för att kika på Sveriges förmodligen största utbud av vuxenleksaker. Gör de kommande nätterna oförglömliga med spännande leksaker som tar de heta stunderna till helt nya höjder.

De fantastiska lufttrycksvibratorerna

Ordinära vibratorer har du säkerligen hört talas om, och visst kan de göra susen när du vill göra onanisessionerna eller parlekarna lite extra härliga. Lufttrycksvibratorer är det dock inte alla som känner till, och detta är en särskild typ av leksak som är värd en plats i rampljuset.

Lufttrycksvibratorn är speciellt framtagen för att inte bara stimulera utsidan av klitoris, utan verkligen ta sig in på djupet. Detta lyckas leksaken med tack vare de pulserande tryckvågorna. Som bevis på hur effektiva dessa vibratorer är erbjuds det ibland en 30 dagars orgasmgaranti: få orgasm med hjälp av lufttrycksvibratorn inom 30 dagar eller få pengarna tillbaka.

Både många lufttrycksvibratorer och ordinära vibratorer laddas upp med hjälp av en medföljande sladd, men det finns också modeller som använder sig av batterier. Trots att de batteridrivna modellerna vanligtvis är billigare kan det vara mer prisvärt i längden att välja vibratorer med sladd. Då slipper du nämligen att beställa batterier i mängder.

Olika sorters fleshlights

Medan lufttrycksvibratorer mest används av kvinnor är fleshlights en av de mest populära sexleksakerna bland män. Dessa leksaker påminner om en kvinnas könsorgan, både utvändigt och invändigt. Faktum är att vissa fleshlights har gjutits efter särskilda porrstjärnors vaginor för att kännas så autentiska som möjligt. Beroende på vilken fleshlight du väljer har den en särskild inre struktur med olika spännande mönster. Ringar och knottror är bara några exempel.

För att du ska få den bästa möjliga upplevelsen med din fleshlight har de flesta modellerna ett reglerbart tryck. Med andra ord kan du skruva på bottnen för att göra din fleshlight mer eller mindre tajt utefter vad du föredrar. Kom dock ihåg att du får en härligare stund om du även köper ett vattenbaserat glidmedel separat. När du väl har använt din fleshlight kan du ta fram ett rengöringsmedel som är särskilt framställt för att fungera väl till sexleksaker. Hitta din favoritleksak redan idag och se till så att många härliga stunder väntar på dig!

DELA

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här